praktijk voor hoogsensitiviteit

Programma's

De Kleine kangoeroe maakt gebruik van diverse programma's. De basis zijn verschillende Espavo  programma's.  Espavo betekent: in je kracht zetten.                                                        Bij deze programma's wordt gebruik gemaakt van het spiertesten: toegepaste kinesiologie.

 ESPAVO PROGRAMMA'S:

 • Touch for health 1 t/m 4:                                                                                         Dit is de basis van het testen met diverse onderdelen.
 • Espavo Advanced:                                                                                                   Dit programma geeft  uitleg en een richting aan hoe de onbalans te gaan herstellen. Het leidt je a.h.w. door de behandeling heen en geeft bewustzijn aan jou. Bijvoorbeeld het buisje ademhaling kan er op wijzen dat je niet genoeg ruimte voor jezelf inneemt. Het buisje oude patronen helpt om anders te kijken naar situaties waarin je vastloopt. het buisje weerbaarheid ondersteunt je om in je kracht te gaan staan.
 • Stressrelease                                                                                                           Met dit programma kun je o.a.stress elimineren uit je systeem en je hersenen en b.v. omdraaiingen in je denken veranderen .Tevens kun je  testen  welke emotie er aan een bepaald orgaan gekoppeld is, zodat er inzicht in je klacht komt.  
 • Espavo Basis:                                                                                                         Met kleuren buisjes worden aarde en bronkanalen in balans gebracht. Vooral zelfinzicht en  zelfvertrouwen  worden geactiveerd. Kunnen spreken vanuit je hart, je talenten kunnen zien, zachtheid durven toestaan in jezelf, eenheid lichaam en geest ervaren  enz.
 • Espavo Aura:                                                                                                           Een aura is een veelkleurig energetisch energieveld dat het fysieke lichaam omhuld. Met dit programma kun je testen waar en welke verstoringen er in de auralagen zijn. Als verstoringen lang blijven hangen kunnen ze fysieke klachten veroorzaken. De verstoringen kunnen worden gecorrigeerd zodat je weer in balans komt.
 • Espavo Allergieën:                                                                                                  Met dit programma kunnen allergieën  d.m.v. spiertesten worden opgespoord en verholpen. Dat is zo byzonder! Het is een veelzijdig uitgebreid programma. Het is mogelijk dat allergieën die niet in het ziekenhuis gevonden worden ,hier wel naar boven komen.
 • Espavo Vitamines en mineralen:                                                                             Dit programma brengt balans in de vitamines en mineralen. Ze zijn onmisbaar voor het goed functioneren van ons lichaam.
 • Espavo Aarde:                                                                                                         Met dit programma balanceer je  alle vormen die met het aarden te maken hebben.Aarde staat voor begrip en empathie. Als je hooggevoelig bent leef je te veel mee en heb je dus te veel begrip en empathie voor de ander en verlies je energie. Dit gaat vaak onbewust.                                                                               Je kunt dit b.v. herkennen aan:Altijd maar zorgen. zorgen voor  en geen nee kunnen zeggen.
 • Espavo Hout:                                                                                                            Dit programma  helpt je bij veranderingen en keuzes maken en leert je beter mee te gaan met de flow van het leven, vooral als je een nieuwe fase in wilt gaan in je leven.Bijvoorbeeld: leven in het hier en nu, durf je te voelen, innerlijke rust enz.
 • EspavoWater:                                                                                                                         Water is onmisbaar voor ons totale systeem. Water heeft een geheugen, gedachten beïnvloeden de trilling van water. En dus het water in ons lichaam. Hier kan ook herstel nodig zijn
 • Espavo Remedies 1 en 2:                                                                                        De remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de mens onderweg naar de nieuwe tijd. Velen van ons zijn in een overgangsfase met klachten als moe, onrustig, in de war. Juist de hoogsensitieve mens voelt dit meer dan anderen.                                      We dragen nog onverwerkte stukken mee. Om deze onbalansen op te ruimen worden de remedies ingezet. Ze scheppen ruimte en voorwaarden om om veranderingen te bewerkstelligen. Elke remedie heeft een uitleg en geeft  dus ook weer inzicht in het stuk waar je mee bezig bent of waar je naar toe wilt.                Ook zijn er protocollen om belastende overtuigingen of verbindingen los te koppelen of diep verstopte emoties vrij te laten. Super om mee te werken!

 

                                                       Remedies en buisjes van Espavo