praktijk voor hoogsensitiviteit

In de praktijk

 

Praktijk De Kleine Kangoeroe brengt je weer in balans met behulp van diverse programma's.                                                                                                                        De basis is het spiertesten.(toegepaste kinesiologie) Door spiertesten wordt op een simpele manier contact gemaakt met het onderbewuste.

Allereerst  wordt getest of je goed geaard bent op verschillende niveaus.                       Het Aarde programma biedt hier de juiste ondersteuning.

Ook de Access Bars  behandeling kan een mooie optie zijn om in balans te komen. Hierbij worden diverse punten op het hoofd aangeraakt, waardoor dingen onbewust losgelaten worden en je ontspant 

Ook blokkades worden opgespoord, bewust gemaakt en via een diversiteit aan technieken losgelaten.                                                                                                         De energie gaat stromen en je voelt je beter!

Daarnaast zijn er ook programma's om het zelfvertouwen te stimuleren.                           In de programma's wordt o.a. gebruik gemaakt van remedies en buisjes met een energietrilling. Hiermee wordt het lichaam aangezet zichzelf te herstellen en de balans te hervinden. Op deze manier kun je zelfs allergieën oplossen.

 Afhankelijk van wat er nodig is kan er ook gewerkt worden  met  tekentherapie.

Daarnaast kunnen onderdelen uit de training relaxkids ingezet worden b.v. visualisaties ,stappenplannen om een lastig probleem stapsgewijs aan te pakken, rode en groene gedachtes, houdingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, affirmaties. Tevens krijg je praktische tips voor thuis en/of school mee.                                                                                                                                       Het inzicht speelt een grote rol: van ik weet het niet tot inzicht in jouw specifieke situatie.

 

                                De vernieuwde praktijkruimte in 2015